Elisa Pasmans  (1965)

Elisa is in 1996 afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag in de studierichting ┤tekenen/schilderen/ruimtelijk ontwerpen┤. Momenteel maakt zij voornamelijk schilderijen met olieverf op linnen en tekeningen op papier met oilbar/olieverfstick, potlood en houtskool. Daarnaast werkt zij ook met aquarel en pastelkrijt. Haar stijl is te omschrijven als figuratieve abstractie. Zij schildert in smeu´ge penseelstreken, door gebruik van brede kwasten en dunne ┤slepers┤ naast de transparante glaceervlakken. De tekeningen zijn opgebouwd met eenvoudige dynamische potloodlijnen op papier. Elisa wordt ge´nspireerd door bloemen, mensen, mode, dieren en haar passie voor dans.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŰ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius