Elisa Pasmans  (1965)

Elisa is in 1996 afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag in de studierichting ┤tekenen/schilderen/ruimtelijk ontwerpen┤. Momenteel maakt zij voornamelijk schilderijen met olieverf op linnen en tekeningen op papier met oilbar/olieverfstick, potlood en houtskool. Daarnaast werkt zij ook met aquarel en pastelkrijt. Haar stijl is te omschrijven als figuratieve abstractie. Zij schildert in smeu´ge penseelstreken, door gebruik van brede kwasten en dunne ┤slepers┤ naast de transparante glaceervlakken. De tekeningen zijn opgebouwd met eenvoudige dynamische potloodlijnen op papier. Elisa wordt ge´nspireerd door bloemen, mensen, mode, dieren en haar passie voor dans.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- JosÚ Jonkergouw
- Ron Sch÷ningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius