Paul Padding  (1958)

Paul Padding (1958) is als schilder autodidact en op pad in zijn atelier. Schilderen is voor Paul een proces van kijken en ervaren, onderweg zijn, verrassingen tegenkomen. Hij wil onbevangen te werk gaan, met aandacht voor wat zich aandient. Zo ontstaan spelenderwijs verhoudingen die als het ware op hun plek vallen. Van figuren, objecten, texturen, kleuren, sferen. Zijn werk kent veel variatie: van lichtvoetig en los tot ingetogen en met strakke lijnen. Paul ziet veel van zijn schilderijen als landschappen waarin hijzelf of de toeschouwer kan wandelen en verpozen. Soms dichtbij huis, soms verder weg van huis. Het is mooi als het werk ruimte geeft aan de verbeelding van de kijker en bovenal plezier biedt. Paul combineert zijn liefde voor schilderen, vormgeving en kunst met advieswerk.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius