Lubomir Ferko  (1956)  

Ľubomír Ferko - Wanneer iemand het werk van deze Slowaakse (Bratislava) kunstenaar in een museum, galerie of particuliere collectie ziet, zal het een onuitwisbare indruk bij hem/haar achterlaten.
Ferko combineert (geslepen) glas met diverse andere materialen. Teksten maken vaak in en/of op het glas deel uit van een verhaal dat hij ons wil vertellen.
In zijn carrière heeft hij diverse collecties gemaakt en geëxposeerd rondom de grote wereldgodsdiensten.
Hij verwerkt spirituele ervaringen die hij opdeed tijdens zijn werk en verblijf in landen als Egypte, Turkije, VS en Frankrijk of zijn voettocht naar Santiago de Compostela.
+ + Lees meer ...

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen hebben werk in stock:
Gallery McSorley, ’s-Graveland


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius