Milo Rau  (1977)

De Zwitserse regisseur en schrijver Milo Rau studeerde sociologie, Duits en Romaanse talen en literatuur in Parijs, Berlijn en Zürich, onder meer bij Pierre Bourdieu en Tzvetan Todorov. Sinds 2002 heeft hij meer dan 50 toneelstukken, films, boeken en acties geproduceerd. Zijn producties zijn te zien geweest op alle grote internationale festivals, zoals het Berlin Theatertreffen, Festival d´Avignon, Venice Biennale Teatro, Wiener Festwochen en het Brussels Kunstenfestival. Ook zijn ze op tournee geweest in meer dan 30 landen over de hele wereld. Rau heeft vele prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, recentelijk de Peter-Weiss-Prize 2017, de 3sat-Prize 2017, de 2017 Saarbrucken Poetry Lectureship for Drama en, in 2016, de prestigieuze World Theatre Day ITI Prize. Milo Rau is begin seizoen 2018/19 aangetreden als directeur van NTGent.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius