Fieteke Leenes

In de jaren 70 gaf ik cursussen ‘Textiele Werkvormen’, vooral patchwork. In de jaren 80 deed ik zelf diverse cursussen bij MK24 dat toen nog anders heette, o.a. modeltekenen, schilderen, boetseren naar model, keramiek enz. Ik pakte daar ook het modellen weer op wat ik tot mijn 65ste heb gedaan voor diverse kunstenaars en groepen. In 1992 volgde ik een cursus edelsmeden. Dat was voor mij een echte eyeopener. Na nog een aantal cursussen kreeg ik het goed onder de knie en werk ik inmiddels al jaren samen met nog drie mensen elke dinsdag op de werkplaats, waar we onze gezamenlijke apparatuur en gereedschap gebruiken om sieraden te maken. Daarnaast blijf ik ook tekenen en collages maken en zit ik in een schrijfgroep. Ik schrijf in een kwartaalblad en mocht meedoen in verschillende dichtbundels.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius