Pia van der Schaaf

Had ik Annet Kiesewetter niet ontmoet, dan weet ik niet of ik in de jaren tachtig begonnen was met schilderen. De kennismaking, haar aanpak en advies zorgden voor ambitie en vertrouwen in datgene waar ik nog steeds mee bezig ben. Van figuratieve tot abstracte aquarellen en het in opdracht schilderen van vele huizen. Tijdens ons verblijf op Curaçao schakelde ik over op olieverf en haalde het diploma “Tekenen en Schilderen” aan de kunstacademie aldaar. Mijn werk valt onder verschillende categorieën. Van enigszins realistisch tot abstract met herkenbare items, waarbij de kijker soms ook zelf enige fantasie moet gebruiken. Kleur en compositie zijn voor mij het belangrijkst. Sinds kort ben ik lid van de Kunstgroep Buitenveldert, waar ik zeer gestimuleerd word door onder andere ook het contact met andere disciplines. Ik bezoek met regelmaat schilderavonden onder leiding van Piet Reekers in Amstelveen.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius