Van: lenontwerp@zeelandnet.nl - 26/7/2017

Kunstspoor Noord-Beveland

Kunt u misschien de kunstroute Kunstspoor op uw agenda vermelden?
info:

Kunstspoor 19/20 én 26/27 augustus

Het Kunstspoor wordt uitgezet om het publiek de weg te wijzen naar de kunst van de op Noord-Beveland wonende en/of werkende kunstenaars en de op het eiland gevestigde galeries. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Kunstspoor Noord-Beveland. In 2017 voor de negentiende keer. Alle 21 locaties zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bij iedere locatie treft u een duidelijk zichtbare gele vlag. Onderweg wordt bij afslagen de richting aangegeven middels wegwijzerborden.
In ‘De Rusthoeve’ is er ook dit jaar, naast de gastexpositie, een overzicht te zien waarvoor alle vaste deelnemers 1 kunstwerk hebben geleverd.
Zo heeft u alvast een voorproefje van wat er op de diverse locaties van de route te zien zal zijn.
Bovendien hangt hier ‘het grote witte doek’, dat gedurende het Kunstspoor door bezoekers, klein en groot, beschilderd kan worden.
www.kunstspoor.nl
Lenny van BroekhovenGaleries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius